Curaçao - 16/02/2023 tot 23/02/2023

 


Met haar hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, een exotisch klimaat en een ontzettend vriendelijke bevolking staat Curaçao bij veel mensen bovenaan het vakantie-wensen-lijstje. Bon Bini (welkom) op Curaçao!

 

De hoofdstad Willemstad is levendig en kleurrijk. Het leven speelt zich voornamelijk af in de stadwijken Punda en Otrobanda, welke aan elkaar verbonden worden door de Koningin Julianabrug en de bijzondere Koningin Emmabrug ( beter bekend als de Pontjesbrug). 

 

Punda is het oudste en meest toeristische deel. In dit autovrije deel vind je o.a. het Gomezplein en Fort Amsterdam. Winkelen doe je in de Breedestraat en Heerenstraat. Bezoek daarnaast de Mikvé Israël- Emanuel Synagoge in Punda. Dit is de oudste synagoge in de Nieuwe Wereld die nog steeds in gebruik is.

 

Naast de levendigheid en de kleurrijke huisjes van Willemstad biedt het eiland ook een divers aanbod voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Zo is er het Nationaal Park Christoffel maar ook de duikplekken bij Tugboat, Porto Mari en Playa Kalki. 

 

Leuke ontdekkingen:

  • Bezoek aan de Pontjesbrug
  • Beklim de Christoffelberg
  • Snorkelen met tropische vissen en schildpadden 
  • Bezoek de mooistre stranden: Bon Bini Beach, Playa Lagun, Grote Knip
  • Maak een dagtrip naar Klein Curaçao

 Infofiche


 

Vliegreis 

 

9u - we vliegen van Brussel naar Curaçao

 

 

Hotel op basis van all inclusive 

 

€2300 per persoon

 

Het groepsgeld bedraagt €250

 

Single kamer toeslag + €500SCHRIJF JE IN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.