Gran Canaria: 21/01/2023 tot 28/01/2023 

Gran Canaria, het eiland van de eeuwige lente

 

Het is niet het grootste Canarische eiland, maar wel het meest populaire. Niet in de laatste plaats omdat je op dit eiland, dat ook wel de naam 'Het eiland van de eeuwige lente' draagt. De populaire badplaats Playa del Inglés staat betekent om een kilometers lang zandstrand, winkels om te shoppen, tal van restaurantjes aan de gezellige boulevard en niet te vergeten het bruisende nachtleven.

 

Vlakbij Playa del Inglés vind je Maspalomas, ook een populaire bestemming voor een vakantie op Gran Canaria. Hier vind je leuke water- en pretparken voor groot en klein. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Dunes de Maspalomas, een uniek duinlandschap.

 

Andere badplaatsen waar je kunt verblijven tijdens een vakantie op Gran Canaria zijn o.a. Puerto de Mogán, Puerto Rico en San Agustín.

 

Aan cultuur ook geen gebrek tijdens een eilandvakantie op Gran Canaria. Het is prima te verkennen met een jeep. Trek het binnenland in op zoek naar archeologische bezienswaardigheden. Of breng een bezoekje aan de hoofdstad Las Palmas, met de historische wijk La Vegueta, of de bedevaartsplaats Teror. Authentiek Gran Canaria met sfeervolle tapasbars vind je in het noorden van Gran Canaria in het dorpje Gáldar.

 

Leuke ontdekkingen:

  • Duinlandschap van Dunas de la Maspolomas
  • Zandstrand van Playa del Inglés
  • Archeologische rijkdom van Tejeda
  • Uitgedoofde vulkaan: Pico de Bandama


 Infofiche


 

Vliegreis 

 

4u30 - we vliegen van Brussel naar Las Palmas

 

Hotel op basis van all inclusive 

 

€1540 per persoon 

 

Het groepsgeld bedraagt €250

 

Single kamer toeslag + €300SCHRIJF JE IN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.