Rondreis Vietnam van 05/12/2022 tot 21/12/2022

 


Ontdek in korte tijd alle hoogtepunten van deze onvergetelijke bestemming en verbaas je over de vele UNESCO Werelderfgoederen die Vietnam rijk is!

 

De route loopt van noord naar zuid, waarbij we in het noorden kennis zullen maken met de Frans-koloniale stad Hanoi en de prachtige uit de zee oprijzende krijtrotsen van Halong Bay, waar we overnachten op een traditioneel schip! Per boot en fiets bezoeken we het prachtige natuurgebied Tam Coc (het "Halong Bay on land") en reizen vervolgens verder zuidelijk met de nachttrein naar Centraal-Vietnam.

 

Geniet van een uniek verblijf in de sfeervolle farmstay omgeven door prachtige natuur. We bezoeken de mooie Phong Nha grotten en reizen via de historische DMZ zone met zijn ondergrondse Vinh Moc tunnels naar de bekende stad Hué.

 

In Hué bezoeken we de verboden stad met haar keizerlijke paleizen, tempels en de beroemde Thien Mu pagode. Ook verblijven we enkele nachten in de schilderachtige rivierstad Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

 

Comfortabel vliegen we naar het zuiden voor een kort bezoek aan de miljoenenstad Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, met de imposante Notre Dame kathedraal en de nabijgelegen beruchte én beroemde Cu Chi tunnels. 

 

Tot slot rijden we diep de Mekong Delta in waar we varen tussen drijvende markten, waar in de vroege ochtend druk gehandeld wordt. Deze bondige rondreis laat je alle hoogtepunten van deze veelzijdige bestemming beleven!

 

We reizen in comfortabel vervoer in airconditioned busjes met ervaren chauffeur en we verblijven in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Het ontbijt is inbegrepen tijdens deze reis.

 

Opgelet: voor deze reis dien je in het bezit te zijn van een paspoort dat nog een maand geldig is na terugkeer naar België. Daarnaast heb je ook een visum nodig. Dit zullen wij voor de deelnemers aanvragen en is inbegrepen in de prijs. 

Download
Reisbeschrijving
Vietnam.pdf
Adobe Acrobat document 871.5 KB

 Infofiche

 

 

Vliegreis 

 

15u vliegen - we vliegen van Brussel naar Hanoi

 

Hotels op basis van kamer en ontbijt 

 

 €3195,00 per persoon

 

Het groepsgeld bedraagt €700

 

Single kamer toeslag + €600SCHRIJF JE IN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Aktief Travel BV

Diestersteenweg 25

3970 Leopoldsburg

 

Openingsuren :

maandag - vrijdag : 10u - 12u30 en 13u30 - 18u

zaterdag : 10u - 13u

zon- en feestdagen gesloten

 


Erkenningsnummer : 9731

BTW : BE068 269 6490


Volg ons